Stołówka
W Szkole Podstawowej Nr 3 uczniowie mają możliwość korzystania z posiłków przygotowanych na miejscu, w szkolnej kuchni przez szefa kuchni Pawła Michalskiego – właściciela firmy Usługi Gastronomiczne PABLO.
Zapisy i opłaty za obiady można dokonać na stołówce szkolnej – bocznym wejściem od strony parkingu.
STOŁÓWKA SZKOLNA
wydaje obiady w godzinach
od 10.30 do 12.30
JADŁOSPIS
20.01.2025r. PONIEDZIAŁEK
Zupa Zielonej Fasolki (1+,7+,9?) – 400 ml, Makaron z serem cukrem i cynamonem (1+,3+,4+,7+) – 300 g,
21.01.2025r. WTOREK
Zupa Rosół (1+,3+,7+) –400 ml, Udko (3+,7+) – 100 g, ziemniaki (7+) – 300 g, Surówka z kapusty (1+) – 100 g,
22.01.2025r. ŚRODA
Zupa Grochówka (1+,3+,7+,9?) – 400 ml, Szynka gotowana w sosie pieczeniowym (1+,3+,7+) – 100 g, Kasza (7+) – 300 g, Ogórek (4+) – 100 g,
23.01.2025r. CZWARTEK
Zupa Biały barszczyk (1+,3+,9?) – 400 ml, Skrzydełko (1+,3+,7+) – 100 g, ziemniaki (7+) – 300 g, Surówka z kapusty kiszonej (1+) – 100 g,
24.01.2025r. PIĄTEK
Zupa Kapuśniak (1+,3+,7+) – 400 ml, Pyzy drożdżowe z musem owocowym (1+,2+,4+,7+)
27.01.2025r. PONIEDZIAŁEK
Zupa Krupnik (1+,7+,9?) – 400 ml, Pyzy z mięsem i okrasą (1+,3+,4+,7+) – 300 g,
28.01.2025r. WTOREK
Zupa Ryżanka (1+,3+,7+) – 400 ml, Kiełbasa z rusztu (3+,7+) – 100 g, ziemniaki (7+) – 300 g, Surówka z kapusty (1+) – 100 g,
29.01.2025r. ŚRODA
Zupa Ziemniaczana (1+,3+,7+,9?) – 400 ml, Spaghetti (1+,3+,7+) – 300 g
30.01.2025r. CZWARTEK
Zupa Pomidorowa (1+,3+,9?) – 400ml, Nugettsy (1+,3+,7+) – 100 g, ziemniaki (7+) – 300 g, Surówka z kapusty kiszonej (1+) – 100 g,
31.01.2025r. PIĄTEK
Zupa Ogórkowa (1+,3+,7+) –400 ml, Kluski leniwe z masełkiem i cukrem (1+,2+,4+,7+)
Produkt zawiera alergen +
Produkt może zawierać alergen ?
Produkt nie zawiera alergenu
Potrawy mogą zawierać składniki, które mogą być przyczyną alergii lub nietolerancji : gluten, seler, orzechy, ryby itp.
Wszystkie alergeny są wymienione w Rozporządzeniu Parlamentu europejskiego i Rady UK nr 1169/2011 z dnia 25.11.2011 w załączniku nr 8.
Stołówka zastrzega prawo do modyfikacji jadłospisu po opublikowaniu.