
Stołówka
W Szkole Podstawowej Nr 3 uczniowie mają możliwość korzystania z posiłków przygotowanych na miejscu, w szkolnej kuchni przez szefa kuchni Pawła Michalskiego – właściciela firmy Usługi Gastronomiczne PABLO.
Zapisy i opłaty za obiady można dokonać na stołówce szkolnej – bocznym wejściem od strony parkingu.
STOŁÓWKA SZKOLNA
wydaje obiady w godzinach
od 10.30 do 12.30
JADŁOSPIS
28.04.2025r. PONIEDZIAŁEK
Zupa Brokułowa (1+,7+,9?) – 400 ml, Spaghetti z serem (1+,3+,4+,7+) – 300 g
29.04.2025r. WTOREK
Zupa Rosół (1+,3+,9?) – 400 ml, Skrzydełka (1+,3+,7+) – 100 g, ziemniaki (4+) – 300 g, Fasolka szparagowa (3+) – 100 g
30.04.2025r. ŚRODA
Zupa Fasolki szparagowej (1+,3+,7+) – 400 ml, Gulasz myśliwski z kaszą (1+,3+,4+,7+) – 300 g
05.05.2025r. PONIEDZIAŁEK
Zupa Pomidorowa (1+,7+,9?) – 400 ml, Kotlet Hamburger (1+,3+,7+) – 100 g, ziemniaki (4+) – 300 g, Fasolka szparagowa (4+) – 100 g
06.05.2025r. WTOREK
Zupa Rosół (1+,3+,9?) – 400 ml, Kotlet Imperial z żółtym serem (1+,3+,7+) – 100 g, ziemniaki (4+) – 300 g, Surówka (4+) – 100 g
07.05.2025r. ŚRODA
Zupa Czerwony Barszczyk (1+,3+,9?) – 400 ml, Kotlet mielony (1+,3+,7+) – 100 g, ziemniaki (4+) – 300 g, Marchewka z groszkiem(4+) – 100 g
08.05.2025r. CZWARTEK
Zupa Kalafiorowa (1+,3+,9?) – 400 ml, Pulpet w sosie pieczeniowym (1+,3+,7+) – 100 g, Kluski śląskie (4+) – 300 g, Ogórek kiszony (4+) – 100 g
09.05.2025r. PIĄTEK
Zupa Kukurydziana (1+,3+,7+) – 400 ml, Naleśniki z musem owocowym i nutellą (1+,3+,4+,7+) – 300 g
Produkt zawiera alergen +
Produkt może zawierać alergen ?
Produkt nie zawiera alergenu
Potrawy mogą zawierać składniki, które mogą być przyczyną alergii lub nietolerancji : gluten, seler, orzechy, ryby itp.
Wszystkie alergeny są wymienione w Rozporządzeniu Parlamentu europejskiego i Rady UK nr 1169/2011 z dnia 25.11.2011 w załączniku nr 8.
Stołówka zastrzega prawo do modyfikacji jadłospisu po opublikowaniu.