
Stołówka
W Szkole Podstawowej Nr 3 uczniowie mają możliwość korzystania z posiłków przygotowanych na miejscu, w szkolnej kuchni przez szefa kuchni Pawła Michalskiego – właściciela firmy Usługi Gastronomiczne PABLO.
Zapisy i opłaty za obiady można dokonać na stołówce szkolnej – bocznym wejściem od strony parkingu.
STOŁÓWKA SZKOLNA
wydaje obiady w godzinach
od 10.30 do 12.30
JADŁOSPIS
14.04.2025r. PONIEDZIAŁEK
Zupa Brukselkowa (1+,7+,9?) – 400 ml, Spaghetti z serem (1+,3+,4+,7+) – 300 g
15.04.2025r. WTOREK
Zupa Krupnik (1+,3+,9?) – 400 ml, Pyzy ziemniaczane z mięsem (1+,3+,4+,7+) – 300 g, ogórek kiszony (4+)
16.04.2025r. ŚRODA
Zupa Pomidorowa (1+,3+,7+) –400 ml, Kluski leniwe z serem (1+,3+,4+,7+) – 300 g
22.04.2025r. WTOREK
Zupa Ryżanka (1+,3+,9?) – 400 ml, Makaron z serem cukrem i cynamonem (1+,3+,4+,7+) – 300 g,
23.04.2025r. ŚRODA
Zupa Rosół (1+,3+,9?) – 400 ml, Kotlet Impreial z żółtym serem (1+,3+,7+) – 100 g, ziemniaki (4+) – 300 g, Fasolka szparagowa (4+) – 100 g
24.04.2025r. CZWARTEK
Zupa z Zielonego Groszku (1+,3+,9?) – 400 ml, Nugettsy (1+,3+,7+) – 100 g, ziemniaki (4+) – 300 g, Surówka z kapusty (4+) – 100 g
25.04.2025r. PIĄTEK
Zupa Pomidorowa (1+,3+,7+) – 400 ml, Paluszki z dorsza (1+,3+,7+) – 100 g, ziemniaki (4+) – 300 g, Surówka z kapusty kiszonej (4+) – 100 g
Produkt zawiera alergen +
Produkt może zawierać alergen ?
Produkt nie zawiera alergenu
Potrawy mogą zawierać składniki, które mogą być przyczyną alergii lub nietolerancji : gluten, seler, orzechy, ryby itp.
Wszystkie alergeny są wymienione w Rozporządzeniu Parlamentu europejskiego i Rady UK nr 1169/2011 z dnia 25.11.2011 w załączniku nr 8.
Stołówka zastrzega prawo do modyfikacji jadłospisu po opublikowaniu.