Stołówka

W Szkole Podstawowej Nr 3  uczniowie mają możliwość korzystania z posiłków przygotowanych na miejscu, w szkolnej kuchni przez szefa kuchni  Pawła Michalskiego – właściciela firmy Usługi Gastronomiczne PABLO.

W związku z rozpoczęciem nauczania zdalnego obiady dla uczniów klas IV-VIII można odbierać ze stołówki w godzinach  10.30-12.30. Prosimy wchodzić bocznym wejściem, do strony parkingu. 

Zapisy i opłaty za obiady można dokonać na stołówce szkolnej –  bocznym wejściem od strony parkingu.

 

 STOŁÓWKA  SZKOLNA
wydaje obiady w godzinach
od 10.30 do 13.00
Koszt obiadu jednorazowego dla ucznia:
ZUPA – 2,00 zł
DRUGIE DANIE – 8,00 zł
I i II DANIE – 10,00 zł

JADŁOSPIS

23.11.2020r.  PONIEDZIAŁEK
Zupa Czerwony barszczyk(1+,7+,9?) – 400 ml, Krokiety z kapustą i pieczarkami (1+,3+,8+) – 300 g.
24.11.2020r.  WTOREK
Zupa Koperkowa(1+,7+,9?) – 400 ml, Kaszanka(1+,3+,7+) – 300 g, ziemniaki(7+) – 300 g, surówka z kapusty(1+,3+) – 100 g,
  25.11.2020r.  ŚRODA
Zupa z zielonego groszku(1+,7+,9?) – 400 ml, Pulpet w sosie myśliwskim (1+,3+,7+) -300 g, ziemniaki(7+) – 300 g
  26.11.2020r.  CZWARTEK
Zupa Rosół(1+,3+,9?) – 400 ml, Skrzydełka(3+,7+) – 100 g, ziemniaki (7+) – 300 g, Fasolka szparagowa(1+,3+) – 100 g
27.11.2020r.  PIĄTEK
Zupa Pomidorowa(1+,9?) – 400 ml, Kostka z dorsza (1+,3+,7+) – 300 g, ziemniaki(7+) – 300 g, Fasolka szparagowa (1+,3+) – 100 g

 

Produkt zawiera alergen  +
Produkt może zawierać alergen  ?
Produkt nie zawiera alergenu
 

Potrawy mogą zawierać składniki, które mogą być przyczyną alergii lub nietolerancji : gluten, seler, orzechy, ryby itp.
Wszystkie alergeny są wymienione w Rozporządzeniu Parlamentu europejskiego i Rady UK nr. 1169/2011 z dnia 25.11.2011 w załączniku nr 8.

Stołówka zastrzega prawo do modyfikacji jadłospisu po opublikowaniu.

 Regulamin stołówki